Известие

Collapse
No announcement yet.

монтаж газова уредба на боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• монтаж газова уредба на боксер

пускам нова тема за алфа ромео 145 1.3 боксер искам малко мнения дали да и сложа газова уредба на бенз ми харчи 10 дали ще се дигне много разхода на газ благодаря предварително
    Last edited by GadInKa; d.m.y г., 15:31.

Здрасти. Малко по надолу има специален раздел за газови уредби и е редно там да се задават подобни въпроси. Конкретно - ако си сложиш газова уредба, определено ще ти е по леко на джоба.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

благодаря ти много новичка съм в форума и още не съм на ясно иначе нямам ядове с алфата супер си ееее

Comment

разхода ще ти се качи с литър. иначе опита показва че боксерите доста добре понасят пропан-бутана, стига уредбата да е качествено монтирана, щото ще береш ядове.
        точка

Comment

ами аз доста разпитвах различни хора и всеки ми казва различно някой викат че ще ми качи разхода на 15 16 на 100 а други ме посаветваха въобще да не си прецаквам боксера щото били много капризни и много се двоумя да слагам ли газово или не сега ми харчи градско 10 на 100 но ако не я чакам да загрее когато са минусови температурите направо си харчи 20 това нормално ли еее

Comment

имам си и друго проблемче имам теч точно над педала на газта някаква синя течност капи от там но не винаги ското не го е правила но като е топло капи от какво можи да е това и има ли оправия
            мерси многооо ако съм ви досадна с мойте въпросчета ама съм момиче и не ги разбирам много много тия работи

Comment

изобщо не е капризен боксера. въпроса е монтажа и настройката да са направени от човек който разбира. иначе е нормално като е студена разхода ти да е такъв
              при мен на газ , извънградско разхода е между 8 и 9 на 100.

ПП
              за теча, вероятно е от крана на радиаторчето на парното и ти тече антифриз.
              точка

Comment

благодаря ти много колев супер стееее Алфа клуб :*

Comment

На мен ми се качи с 2 литра,но сложих ламбда контрол и намаля само на 11 на 100 при 10 на бензин,лятото даже и до 9-10 падна.
                  alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                  alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

много ме радват жените шофьори

Comment

някой да знае във Варна добър газаджия

---------- Post added at 18:24 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

оо не си се возил при мен да видиш сигурно карам по добре и от мажете

Comment

аз нямам предвид че караш зле просто се кефя като видя мацка зад волана

Comment

Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщение
                          аз нямам предвид че караш зле просто се кефя като видя мацка зад волана
                          Особено в алфа ;D
                          sigpic
                          145 1.6ts 16v 97г.

Comment

Да се включа и аз. И аз съм с Алфа Ромео 145 1.3 боксер с обиновенна газова. Какво да кажа, доволен съм. Първоначално ми се виждаше висок разхода,но имах проблем малко с изпарителя(мембрани) след което на врътките на тройника (преди бяха 2) и разхода беше по-висок (сега сложих 1) и ми се струва по-добре,а може и да си внушавам не знам каква значение има,нека колегите който са компетентни да кажат,аз не разбирам.Колата си върви много прилично на газ..разход в града (аз съм от петрич) ми е към 13 на 100, НО това е нормално според мен тъй като не я чакам да загрее,а направо ,качвам се паля и гасс..и другото което е (не знам до колко има връзка),но след ланда сондата..нататък до края съм само с крайно гърне ремус. Колата я карам на гас вече 10-12к километра и си е супер.
                            При цена на газта 1.30лв с една бутилка 35 литра отидох до София и се прибрах,това са към 370-80км(но това със стария тройник) и в София рязане по светофарите,а и каране със скорост 120 до 150 макс
                            Газовата ми е Ловато.. дано съм поне малко полезен
                            Алфа Ромео 156 1.9 JTD 10/2004
                            Алфа Ромео 145 1.3 Boxer
                            Алфа Ромео 33 1.3 Boxer

Comment

---
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:09.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                              X